Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Mochaccino με Amaretto

Posted by moreno 23/12/2015 0 Comment(s) Συνταγές,

Υλικά:
• Φρέσκο γάλα (150ml)
• 2 δόσεις Espresso
• 50gr σιρόπι σοκολάτας
• 20gr σιρόπι αμυγδάλου (amaretto)
• Σαντιγύ (προαιρετικά)


Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε το γάλα
2. Ετοιμάζουμε τη διπλή δόση του Espresso και την αφήνουμε να κρυώσει για λίγο
3. Ανακατεύουμε το ζεστό γάλα με το σιρόπι σοκολάτας
4. Προσθέτουμε αργά τον καφέ και το σιρόπι αμυγδάλου στο μίγμα
5. Γαρνίρουμε με σαντιγύ και σιρόπι – είτε αμυγδάλου είτε σοκολάτας
 

Λίγα μυστικά ακόμα
Μετά τη σαντιγύ μπορούμε να προσθέσουμε και φιλέ αμυγδάλου.
Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με σιρόπι φράουλας.
Καλή σας απόλαυση!