Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Milkshake Espresso – Σοκολάτα

Posted by moreno 23/12/2015 0 Comment(s) Συνταγές,

Υλικά:
• Φρέσκο γάλα (1 φλ. περίπου)
• 2 δόσεις Espresso
• 1 μπάλα παγωτό σοκολάτα
• 1 μπάλα παγωτό βανίλια
• Παγάκια
• Σαντιγύ (προαιρετικά)

 


Εκτέλεση:

1. Ετοιμάζουμε τη διπλή δόση του Espresso και την αφήνουμε να κρυώσει για λίγο
2. Για να κρυώσει πιο γρήγορα, ρίχνουμε τα παγάκια και ανακατεύουμε καλά (4 – 5 παγάκια)
3. Βάζουμε στο Blender το γάλα, τις μπάλες του παγωτού, τον espresso & τα θρυμματισμένα παγάκια.
4. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχίρευστη κρέμα
5. Σερβίρουμε σε ποτήρια για σοκολάτα και γαρνίρουμε με σαντιγύ!

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Μετά τη σαντιγύ μπορούμε να προσθέσουμε και φιλέ αμυγδάλου.
Προσέχουμε πολύ με τα παγάκια στο Blender να είναι θρυμματισμένα πολύ καλά για να μην καεί το moter της συσκευής. Καλή σας απόλαυση!