Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Affogato

Ιταλικής προέλευσης συνταγή, η οποία δεν ανακατεύεται, αλλά παρασκευάζεται απευθείας στο φλιτζάνι όπου και καταναλώνεται.
Αρκεί μια μπάλα παγωτό βανίλια κατά προτίμηση ή σοκολάτα πάνω απ' την οποία ρίχνουμε μία κανονική δόση καφέ espresso MORENO.

Μία εξίσου ενδιαφέρουσα παραλλαγή είναι το affogato σοκολάτα, το οποίο φτιάχνεται με 2 μπάλες παγωτό βανίλια ή φουντούκι (για τους λάτρεις της μερέντας), πάνω στο οποίο ρίχνουμε σοκολάτα ρόφημα.

Μια ακόμη παραλλαγή θέλει 1 μεζούρα Αmaretto μαζί με τον καφέ!