Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Blog

Mochaccino με Amaretto

Mochaccino με Amaretto

moreno 23/12/2015 0
Υλικά: • Φρέσκο γάλα (150ml) • 2 δόσεις Espresso • 50gr σιρόπι σοκολάτας • 20gr σιρόπι αμυγδάλου (amaretto) • Σαντιγύ (προαιρετικά) Εκτέλεση: 1. Ζεστα...
Read More
Milkshake Espresso – Σοκολάτα

Milkshake Espresso – Σοκολάτα

moreno 23/12/2015 0
Υλικά: • Φρέσκο γάλα (1 φλ. περίπου) • 2 δόσεις Espresso • 1 μπάλα παγωτό σοκολάτα • 1 μπάλα παγωτό βανίλια • Παγάκια • Σαντιγύ (προαιρετικά)  Εκτέλεσ...
Read More
HORECA 2018

HORECA 2018

moreno 04/12/2015 0
Το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της NEW BUSINESS GROUP (τομέας REMIDAG) με την ευκαιρία της επίσκεψης τούς στην HORECA 2018, την μεγάλη διεθνή έκθεση...
Read More
Έκθεση SIGEP

Έκθεση SIGEP

moreno 04/12/2015 0
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή και παρουσία της REMIDAG, στην παγκοσμίου φήμης διεθνή έκθεση SIGEP από 19-23/1/2018, στο Ρίμινη της Ιτ...
Read More
Affogato

Affogato

moreno 29/11/2015 0
Ιταλικής προέλευσης συνταγή, η οποία δεν ανακατεύεται, αλλά παρασκευάζεται απευθείας στο φλιτζάνι όπου και καταναλώνεται. Αρκεί μια μπάλα παγωτό βανίλ...
Read More